Konsulent hos SEMB

SEMB er et IT-konsulenthus med fokus på spiludviklere og de IT-kompetencer spiludviklere har.

Vi har vælger at samarbejde med konsulenter, der både kan være studerende eller har flere års erfaring. Det vigtigste er at vores udviklere forstår de høje krav, vores kunder stiller til information, samarbejde og løsning af opgaver. Vores konsulenter har en bred IT- og forretningsforståelse samt viden suppleret af en eller flere specifikke kompetencer.

Hvis du foretrækker freelance-projekter og et varieret arbejdsliv, er det en oplagt mulighed for at blive en del af SEMB’s freelance-team. Her har du muligheden for løbende at udvikle dine professionelle kompetencer gennem nye og spændende projekter. Vi bestræber os på at skabe det bedste match mellem konsulent og kunde, så du som konsulent føler dig både kompetent og udfordret af opgaverne.

Ansøgningsprocessen

Besidder du IT-kompetencer? Upload dit CV via knappen nedenfor. Vi gennemgår dit CV og vurderer, hvordan dine kompetencer bedst kan anvendes hos vores kunder. Efterfølgende vender vi tilbage med en mødeanmodning eller bekræftelse på, at du nu er en del af vores base.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale med os.